Tienausmaa.net Foorumi
08.02.12 - klo:18:35 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

Uutiset: 11.7. Sivustojen koodaus / PHP-ohjelmistojen asennuspalveluja tarjolla!
 
   Etusivu   Ohjeet *B L O G I T* Haku Kirjaudu Rekisteröidy  
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Onko sivuni scammi?  (Luettu 2413 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
onkimato
Tulokas
*
Viestejä: 8
Suositeltuja käyttäjiä: 0


Profiili WWW
« : 12.06.10 - klo:10:18 »

Joo eli tuli mieleen että tällänen aihe voisi olla kätevä johon postataan sivut joissa klikkailee ja toiset voi sanoa onko se scammi. Tiedon pitää olla varmaa tai muuten täytyy sanoa että olettaa niin ja sille perustelut. Aloitan itse eli klikkailen näillä sivuilla
Bluclicks
neobux
incrasebux
urobux
888bux
earneasycash

Sitten on vielä joukko sivuja joissa klikkailen mutten kuitenkaan payouttia tavoittele koska referral exchangen kautta tulleet
Zendbux
thumbbux
urbanbux
vipclix
sisibux
gagabux (payout saavutettu ja pyydetty mutta on varmaan jo scammannut)
jmgold
tallennettu

http://ovelablogi.blogspot.com/ blogini liittyen mm. leffa-arvosteluihin, nikseihin, porsaanreikiin hauskoihin linkkeihin ja mielipiteisiini
routa2
Tienaaja
***
Viestejä: 130
Suositeltuja käyttäjiä: 0



Profiili
« Vastaus #1 : 22.06.10 - klo:08:12 »

zendbux valikoi kenelle maksaa eli scam
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!