|
Memb
|
 |
« : 21.09.08 - klo:16:58 » |
|
Sivuna toimii uusi sivu nimeltään Foobri. Klikkauksista maksetaan $0.02 kappaleelta ja referaaleilta $0.005 klikkaukselta. Mainoksia on tällä hetkellä 13 ja payout 10 dollaria. Maksan 2 dollaria ensimmäiselle 500 mainosta klikanneelle. Maksan voiton, vaikka sivu muuttuisikin scämmiksi. Tästä voi liittyä: http://www.foobri.com/index.php?ref=memb
|
|
|
|
« Viimeksi muokattu: 21.09.08 - klo:19:36 kirjoittanut Memb »
|
tallennettu
|
Youtube.com/MembThePenguinIIIPeli, jossa voi pelata Suomella muita maita vastaan:
|
|
|
|
Pultura
|
 |
« Vastaus #1 : 21.09.08 - klo:17:13 » |
|
Messis. Taitaapi olla sama skripti kun BuxFantasylla? Kiva kun heti 6 ensimmäistä mainosta ovat kategorialtaan rakkaus/pornomainoksia. Eikä mitään +18 merkkiäkään..  En sitten tiedä onko jossian pikkupräntti ettei alle 18v saa liittyä. IBM porukoilla on jokin taipumus tuohon kun IBM:ssä oli "näitä" mainoksia, bannereita ja se oma absolute-sivustokin. Ei tuolla paskaakaan tienaa, kisan takia vain ujutin sinne itseni. E: Njoo, tolla tienaa yhtä paljon päivässä kun NeoBux parhaimmillaan, mutta payout on 5x korkeampi, joudut klikkaamaan yli 2x enemmän mainoksia.. Tosta saattas click ratejen ansiosta kyllä tulla semmonen TTG tapainen. Toivottavasti ei sitten maksuissa.
|
|
|
|
« Viimeksi muokattu: 21.09.08 - klo:17:22 kirjoittanut Pultura »
|
tallennettu
|
|
|
|
Erqqu
Tienaaja
  
Viestejä: 270
Suositeltuja käyttäjiä: 0
|
 |
« Vastaus #2 : 21.09.08 - klo:17:16 » |
|
En näe missään mainintaa, että IsabelMarco on tehnyt uuden sivun.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
|
Memb
|
 |
« Vastaus #3 : 21.09.08 - klo:17:17 » |
|
YOB4 on scriptinä. han paska scriptihän se on, mutta liityin lähinnä noiden click ratejen ja tutun omistajan takia. Pornomainoksista adminit saa ihan hyvä hyvät rahat, koska yleensä pornosivut maksavat ihan mukavasti jokaisesta kävijästä. Click ratet ovat semmoiset, että voisi tulla oikeitakin mainostajiakin. Mutta saa nähdä. En näe missään mainintaa, että IsabelMarco on tehnyt uuden sivun. Itselleni tuli ainakin IsabelMarcosta sähköposti. Eikö kenellekään muulle sitten tullut? lähettäjä Isabel Marco < me@isabelmarco.com> vastaanottaja - date (päiväys) 21. syyskuuta 2008 14:52 aihe Isabel Macro presents PTC site FOOBRI.com Do you want to make even more dosh from PTC? Check out this fantastic new site which has even lower referal purchase rates and plenty of adverts to keep you making dosh effortlessly http://www.foobri.com This site has been checked out by myself and is now one of our premium partners, which means you can make even more dosh by using foobri.com, so what are you waiting for, check it out now! This is not spam, you have received this email because you opted in to receive emails when signing up to our site. You may remove you address at isabelmarco.com by logging in
|
|
|
|
|
tallennettu
|
Youtube.com/MembThePenguinIIIPeli, jossa voi pelata Suomella muita maita vastaan:
|
|
|
Erqqu
Tienaaja
  
Viestejä: 270
Suositeltuja käyttäjiä: 0
|
 |
« Vastaus #4 : 21.09.08 - klo:17:21 » |
|
Voin 99.9% varmuuddella sanoa, että tuo ei ole IsabelMarcosin tekijöiltä.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
|
Memb
|
 |
« Vastaus #5 : 21.09.08 - klo:17:22 » |
|
Ainakin ihan yhtä paska layout on kuin IsabelMarcossa.  Pistän yksityisviestiä IM:n adminille ja kysyn asiasta.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
Youtube.com/MembThePenguinIIIPeli, jossa voi pelata Suomella muita maita vastaan:
|
|
|
|
Pultura
|
 |
« Vastaus #6 : 21.09.08 - klo:17:25 » |
|
On tullut. "Do you want to make even more dosh from PTC? Check out this fantastic new site which has even lower referal purchase rates and plenty of adverts to keep you making dosh effortlessly http://www.foobri.com This site has been checked out by myself and is now one of our premium partners, which means you can make even more dosh by using foobri.com, so what are you waiting for, check it out now! This is not spam, you have received this email because you opted in to receive emails when signing up to our site. You may remove you address at isabelmarco.com by logging in " Ja kyllä tosiaan on IBM lähettämä maili. Erqqu, saanko perustelut, tuosta 99.9% varmuudestasi?
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
Erqqu
Tienaaja
  
Viestejä: 270
Suositeltuja käyttäjiä: 0
|
 |
« Vastaus #7 : 21.09.08 - klo:17:26 » |
|
Jos tuo olisi IsabelMarcosin tekijöiltä, niin joku maininta olisi jossain foorumilla. En näe edes IsabeMarco- sivusta mainosta joka viittaa Foobriin, eikä IB:n foorumilla ole mitään viittausta Foobriin. Lisäksi olen varma, että sivuun olisi panostettu paljon enemmän jos se olisi ollut IsabelMarcosilta.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
|
Pultura
|
 |
« Vastaus #8 : 21.09.08 - klo:17:27 » |
|
IBM:llä on toisaalta sen verran huono maine, ettei siitä pakosti ole järkevää pitää isompaa metakkaa? Toisaalta taas perusteesi ovat aika jees. Kahen vaiheilla mennään.. Kuitenkin, kerran Memb kysäsee, mielenkiintoista nähdä vastaus.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
|
Memb
|
 |
« Vastaus #9 : 21.09.08 - klo:17:28 » |
|
Itse en taas usko, että sivuun olisi panostettu jos on IM:n. Katso nyt IsabelMarcoa, onko siihen paljon panostettu? Ei.  Noh, katsotaan nyt mitä vastaa.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
Youtube.com/MembThePenguinIIIPeli, jossa voi pelata Suomella muita maita vastaan:
|
|
|
|
Memb
|
 |
« Vastaus #10 : 21.09.08 - klo:19:35 » |
|
Ei ole IsabelMarcon sivu Foobrin adminin mukaan. Nyt omista klikkauksista saa $0.02. Yritän saada adminin laskemaan payoutin, kun se on selvästi joku nobo. 
|
|
|
|
« Viimeksi muokattu: 21.09.08 - klo:19:40 kirjoittanut Memb »
|
tallennettu
|
Youtube.com/MembThePenguinIIIPeli, jossa voi pelata Suomella muita maita vastaan:
|
|
|
|
Pultura
|
 |
« Vastaus #11 : 21.09.08 - klo:19:40 » |
|
Ei ole IsabelMarcon sivu Foobrin adminin mukaan. Nyt omista klikkauksista saa $0.02. Yritän saada adminin laskemaan payoutin, kun se on selvästi joku nobo.  "Selvästi joku nobo" - Vaikuttaa lupaavalta. Sitten olet ihmemies jos saadaan 5$ tai alle payout (; Outo juttu, kun emailin otsikko on silti "IsabelMarco presents PTC site FOOBRI.com" Kuitenkin, kiva kun klikkauksen arvo nousee nelinkertaiseksi yhtäkkiä. Siitä voi jo päätellä heti että admin tosiaan on "selvästi joku nobo". (:
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
|
Memb
|
 |
« Vastaus #12 : 21.09.08 - klo:19:53 » |
|
Hahaha... Sain payoutin 4 dollariin ja referaaleita saa nykyään $0.01. Kumartkaa mulle.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
Youtube.com/MembThePenguinIIIPeli, jossa voi pelata Suomella muita maita vastaan:
|
|
|
|
Pultura
|
 |
« Vastaus #13 : 21.09.08 - klo:19:57 » |
|
Älä välitä siitä, että näytän japsilta. Kiitos. Memb, miten teit ton? Tai miten admin oikeastaan vastasi? Edit: Ahhahhah. Seitsemäs linkki tuli.. Siis sellainen, Hentai oikeen. Btw sain siitä vielä 0.02$ (:
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
meiti
Valvoja
Tienaaja
    
Viestejä: 231
Suositeltuja käyttäjiä: 0
|
 |
« Vastaus #14 : 21.09.08 - klo:20:34 » |
|
Kumarran sinua memb (kumartaa) nyt ainakin liityn tuolle sivulle.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
jarski
Jäsen
 
Viestejä: 33
Suositeltuja käyttäjiä: 0
|
 |
« Vastaus #15 : 21.09.08 - klo:22:01 » |
|
Ihan vaan ton membin loistavan toiminnan takia liityn Way to go memb!
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
rickrand
Jäsen
 
Viestejä: 50
Suositeltuja käyttäjiä: 0
|
 |
« Vastaus #16 : 22.09.08 - klo:11:23 » |
|
Nyt IsabelMarcosin sivulla kiertävässä tekstissä on seuraava maininta: " www.foobri.com IS SCAM !! USING OUR NAME TO EMAIL OUR MEMBERS"
|
|
|
|
|
tallennettu
|
TALLENNUSTILAA NETISSÄ ilmaiseksi, esim. varmuuskopiointiin Asenna DROPBOX koneellesi tämän suosituslinkin kautta ja saat 2,25GB tilan eli 250MB enemmän kuin suoraan liittymällä! http://db.tt/epRBOST
|
|
|
|
Pultura
|
 |
« Vastaus #17 : 22.09.08 - klo:13:38 » |
|
Nyt IsabelMarcosin sivulla kiertävässä tekstissä on seuraava maininta: " www.foobri.com IS SCAM !! USING OUR NAME TO EMAIL OUR MEMBERS" Hmm.. Ainakaan ei ole sama email. Esite foobrista tuli osoitteesta " me@isabelmarco.com" ja mm. esite IM Friendsistä tuli osoitteesta " noreply@isabelmarco.com". Uskon että Foobrin tekijä halusi saada rutosti käyttäjiä kertarysäyksellä, ja ajatteli että IsabelMarcon nimellä tulleet mailit luetaan varmasti.. MUTTA, miten Foobri olisi saanut IBM käyttäjien emailit? Foobrilla ja IBM:llä on oltava joku yhteys toisiinsa. Enkä usko että Foobri hakkeroi IBM:n ja vie ainoastaan käyttäjien emailit. Yritin sähköpostitse kysyä Foobrilta selityksiä näihin asioihin, muttamutta. This is the mail system at host tarjoilu.luukku.com.
I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.
The mail system
<me@isabelmarco.com>: host mail.isabelmarco.com[207.218.234.82] said: 550 No Such User Here (in reply to RCPT TO command)Käytän luukkua, kun en muualle halua spämmiä.
|
|
|
|
|
tallennettu
|
|
|
|
|
Memb
|
 |
« Vastaus #18 : 22.09.08 - klo:16:18 » |
|
Ihan sama. Pakko sitä on kuitenki kokeilla, kun noin kivat click ratetkin on. Vedetään adminiltä rahat, ennen kuin pahempaa sattuu. 
|
|
|
|
|
tallennettu
|
Youtube.com/MembThePenguinIIIPeli, jossa voi pelata Suomella muita maita vastaan:
|
|
|
Viikonloppusoturi
Tienaaja
  
Viestejä: 333
Suositeltuja käyttäjiä: 0
|
 |
« Vastaus #19 : 22.09.08 - klo:23:39 » |
|
Eihän ne edes kysyny että AP vai PP  No, liityin kuitenkin ihan vaan kokeilumielessä...
|
|
|
|
|
tallennettu
|
Live long, die young 
|
|
|
|